Over Forte

FORTE Sportswear ontwikkelt, creëert, ontwerpt en produceert functionele sportkleding speciaal gericht op de behoeften van sportmannen, -vrouwen en -kinderen. Van topsporter tot recreatieve sporter: FORTE levert de juiste kleding voor iedereen en élke sport. FORTE kleding is gebaseerd op de behoefte van de topsporter.

FORTE Sportswear is vóór sporters dóór sporters. Vanuit dit perspectief werken wij met een nadruk op passie voor sport. Deze passie zorgt ervoor dat wij kwalitatief hoogwaardige kleding leveren die voor iedereen toegankelijk is. Wij blijven voortdurend innoveren en hebben veel aandacht voor het ontwikkelen onze producten. Onze producten worden op een eerlijke wijze gefabriceerd in Europa.

Onze betrokkenheid uit zich op diverse manieren, zo leveren wij onder meer de kleding voor diverse organisaties die Goede doelen ondersteunen waaronder Alpe d’Huzes , Duchenne Heroes en Giro Di Kika.

FORTE Sportswear is trots om ieder jaar een bijdrage aan deze evenementen te mogen leveren. Daarnaast verzorgen wij ook de kleding voor diverse professionele sportteams, waaronder de Metec wielerploeg en het nationale schaatsteam van Polen. In ons powerstretch schaatspak werd Zbigniew Brodka in Sochi (2014) olympisch kampioen op de 1500 meter.